Stichting Dorpsraad Westerhoven

De Dorpsraad Westerhoven is de schakel tussen de gemeente Bergeijk en de inwoners van Westerhoven. De Dorpsraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners op het gebied van leefbaarheid en de identiteit van Westerhoven.

De Dorpsraad staat midden in de samenleving, heeft een luisterend oor en staat voor de belangen van Westerhoven. Zij is initiatiefrijk in het zien van kansen, neemt regie en doet dat op een transparante, integere en politiek neutrale wijze.
De Dorpsraad staat open voor alle vragen vanuit de inwoners van Westerhoven.
Zij zal zelf ook initiatieven ontplooien om in contact te komen met diverse groeperingen in de Westerhovense samenleving om knelpunten/wensen/verbeteringen te inventariseren, vooropgesteld dat deze van algemeen belang zijn voor de inwoners van Westerhoven en geen privébelangen dienen.

.

Beeldmateriaal gezocht

Heeft u nog mooie foto's van lokaties of gebeurtenissen in Westerhoven die wij (met naamsvermelding) mogen gebruiken voor deze website: stuur ze dan naar

Vragen? Opmerkingen?